Stiri

23 Iulie 2018
Doi şefi de la CEO, DEMIŞI după accidentele în care un om a murit şi doi au fost răniţi grav

Doi şefi de la CEO, DEMIŞI după accidentele în care un om a murit şi doi au fost răniţi grav

Directorii carierelor Pinoasa şi Peşteana au fost demişi, luni, de conducerea Complexului Energetic Oltenia, după accidentele de muncă din ultimele trei zile, în care un lăcătuş a murit strivit de banda care transporta cărbune, iar doi electricieni au fost răniţi grav după explozia unui...

Sursa: mediafax.ro

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Cemacon de către Dedeman

azi, 13:47 - Preluarea producătorului de cărămizi Cemacon SA şi Cemacon Real Estate SRL, de către Dedeman şi PIF Industrial, companii care fac parte din acelaşi grup, a fost autorizată de Consiliul Concurenţei.


Ministerul Economiei anunţă că s-a încheiat tranzacţia de la Şantierul Naval Mangalia. Olandezii vor prelua conducerea

azi, 12:47 - Ministerul Economiei devine acţionar majoritar, cu 51% din acţiuni, la Şantierul Naval 2 Mai Mangalia, în timp ce partenerul olandez Damen, care va deţine 49% din acţiuni, va prelua controlul operaţional, anunţă luni un comunicat al Ministerului Economiei.


Fondul Proprietatea cere Guvernului să retragă proiectul privind plafonarea preţului la gaze: Ar încălca în mod flagrant legislaţia naţională în vigoare şi obligaţiile asumate de România ca stat membru UE

ieri, 20:57 - Fondul Proprietatea cere Guvernului să retragă proiectul de hotărâre privind plafonarea preţului gazelor din producţia internă, motivând că măsura încalcă legislaţia locală şi europeană, punând în pericol investiţiile şi independenţa energetică a României, transmite vineri instituţia.


Dragnea anunţă că sunt discuţii pentru posibile ordonanţe de guvern pentru legea off-shore. Ce probleme are actul normativ, potrivit liderului PSD

ieri, 20:34 - Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, că se poartă discuţii pentru o posibilă Ordonanţă de Guvern pentru legea off-shore, el precizând că prevederile din lege nu sunt bine definite în anexe şi nu sunt clare.


ATERIZARE DE URGENŢĂ pe Aeroportul Otopeni a unui zbor care efectua cursa Mumbai - Londra, pentru un pasager cu probleme cardiace | FOTO, VIDEO

ieri, 14:41 - Aeronava Boeing777 a companiei Jet Airways, care efectua cursa Mumbai - Londra, a aterizat pe Aeroportul Otopeni, la ora locala 14.10, cu o urgenţă medicală la bord, din primele informaţii reiese că este vorba de un pasager de 23 de ani cu probleme cardiace, anunţă Compania de Aeroporturi Bucureşti


Christine Lagarde: Argentina face progrese

ieri, 14:23 - Argentina face "fără echivoc" un progres către atingerea obiectivelor sale de reducere a deficitului fiscal, ca parte a programului de finanţare cu 50 de miliarde de dolari al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a precizat Christine Lagarde, Director General al FMI, citat de Reuters.


Oferta Alro: Nu au fost îndeplinite condiţiile de închidere a ofertei de acţiuni

ieri, 14:22 - Alro Slatia a anunţat că nu au fost îndeplinite condiţiile de închidere cu succes a ofertei publice de acţiuni lansate de Vimetco şi Conef, acţionarii ruşi ai producătorului de aluminiu, conform unui document adresat investitorilor.


Summitul G20: Creşterea economică globală se confruntă cu ameninţări tot mai mari din cauza tensiunilor comerciale

ieri, 13:54 - Creşterea economică globală este mai puţin sincronizată şi se confruntă cu ameninţări tot mai mari, inclusiv din cauza tensiunilor comerciale, se arată într-un proiect de declaraţie al miniştrilor de finanţe ai ţărilor G20, citat de Bloomberg News.


Industriaşii germani avertizează că taxele vamale riscă să afecteze inclusiv SUA/ Ministrul Finanţelor francez: Creşterea unilaterală a taxelor reprezintă legea junglei

ieri, 13:42 - Grupurile din industria auto germană, au avertizat duminică, înaintea întâlnirii de săptămâna viitoare dintre preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker şi Donald Trump, că taxele pe care SUA le-a impus până acum, sau ameninţă că le va intrduce, riscă să afecteze America, scrie Reuters.


Comisia Europeană: România trebuie să pună în aplicare normele UE privind emisiile industriale

ieri, 13:41 -


O nouă metodă de fraudare: Infractorii folosesc carduri cadou false pentru furtul datelor personale

ieri, 11:05 - Cardurile cadou reprezintă o modalitate prin care utilizatorii sunt determinaţi să-şi transmită date personale, prin intermediul unor site-uri fictive care generează aceste carduri, iar după introducerea datelor, ele sunt „vândute” unor site-uri partenere, arată un studiu Kaspersky Lab.


Ludovic Orban: Doar 35% din populaţia României este racordată la gaz. Restul de 65% se încălzeşte cu lemne

21 Iulie 2018, 18:30 - Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă la Topliţa, că doar 35% din populaţia României este racordată la reţeaua de gaz, restul de 65% încălzindu-se cu lemne, cu toate că ţara noastră este bogată în zăcăminte naturale.


1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   
Zodia pesti Horoscop Pesti Azi

Sunt favorizate relatiile cu prietenii si cu rudele. Dimineata, va intalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati vazut de multa vreme.


Horoscop Pesti Maine

Un prieten va propune sa plecati intr-o excursie, dar faptul ca nu aveti bani va face sa fiti irascibil si sa cautati cearta cu lumanarea.


Citeste horoscopul tau

Curs valutar


1 EUR = 4.6562 RON
1 USD = 3.9954 RON
1 XAU = 157.3290 RON
Evolutia valutara
4.6549
4.6562
4.0128
3.9954
156.9985
157.3290
477.05 kb