Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

18:34h17 Mai 2018

Tarom va lansa în 15 iulie ruta Sibiu-Stuttgart, cu trei zboruri săptămânale

Tarom va lansa în 15 iulie ruta Sibiu-Stuttgart, cu trei zboruri săptămânale

Începând cu 15 iulie 2018, Tarom va lansa ruta Sibiu-Stuttgart, cu trei zboruri săptămânale - miercurea, vinerea şi duminica, arată un comunicat transmis joi de compania aeriană.

Tarom menţionează că plecarea din Sibiu se va face la ora 9.25, iar sosirea în Stuttgart va fi la 11.25, iar pentru retur ora decolării din Stuttgart va fi 17.20 cu aterizare la Sibiu la ora 19.20.

„În prezent, pe Aeroportul Internaţional Sibiu, Compania Tarom operează zboruri directe spre München, cu şase frecvenţe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu-München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999”, arată comunicatul.

„Sibiul este un pol reprezentativ de creştere şi potenţial pentru Tarom. Nu este însă suficient să ştim că există un potenţial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei şi a reţelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu-Stuttgart răspunde cerinţelor pieţei şi asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, directorul general al Tarom.


Sursa : mediafax.ro
472.34 kb