Stiri

16 Octombrie 2018
Decizie importantă a Google, pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit

Decizie importantă a Google, pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit

Compania Google a anunţat că se retrage de la o conferinţă privind investiţiile, ce se va desfăşurat în Arabia Saudită, după ce mai multe companii au luat această decizie pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Sursa: mediafax.ro

00:01h24 Septembrie 2018

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Feribotul MV Nyerere s-a scufundat joi după-amiază în Lacul Victoria, la doar câţiva metri de docul Insulei Ukerewe din Tanzania, cea mai mare insulă de pe lac.

Venance Mabeyo, ministrul Apărării de la Dar es Salaam, a declarat că nu se crede că ar mai putea fi găsiţi supravieţuitori, iar autorităţile continuă să încerce să identifice persoanele decedate.

Numărul total al victimelor ar putea să nu fie niciodată cunoscut întrucât nu este sigur cât persoane se aflau la bordul feribotului, care potrivit oficialilor avea o capacitate de 101 pasageri.


Sursa : mediafax.ro
473.63 kb