Stiri

18 Octombrie 2017
Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Omul legii a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Sursa: mediafax.ro

12:58h13 Octombrie 2017

Bilanţul victimelor în urma incendiilor de vegetaţie din California a ajuns la cel puţin 31 de morţi

Bilanţul victimelor în urma incendiilor de vegetaţie din California a ajuns la cel puţin 31 de morţi

Cel puţin 31 persoane au murit şi peste 3.500 de locuinţe au fost distruse în urma incendiilor de vegetaţie din statul american California, iar aproximativ 400 de oameni sunt daţi dispăruţi, au anunţat vineri autorităţile locale, relatează site-ul BBC News.

Cel puţin 22 de focare de incendiu sunt încă active şi există temerea că numărul victimelor ar putea creşte în zilele următoare, pe fondul înrăutăţirii situaţiei. Peste 8.000 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor.

Peste 4.000 de case şi alte clădiri au fost distruse, de-a lungul a peste 170.000 de hectare de teren, iar aproximativ 25.000 de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele.


Sursa : mediafax.ro
468.96 kb