Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

15:50h19 Iunie 2018

MONITORUL APĂRĂRII | Kim Jong-Un vrea menţinerea relaţiilor bune cu Vladimir Putin

MONITORUL APĂRĂRII | Kim Jong-Un vrea menţinerea relaţiilor bune cu Vladimir Putin

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, afirmă, într-o scrisoare trimisă preşedintelui rus, Vladimir Putin, că vrea menţinerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, afirmă un oficial de la Kremlin.

Kim Jong-Un i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin în care afirmă că vrea menţinerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, a declarat Iuri Uşakov, consilier prezidenţial rus pentru Afaceri Externe, citat de agenţiile RIA Novosti şi Reuters.

Recent, Kreminul a anunţat că Vladimir Putin l-a invitat pe Kim Jong-Un în vizită în Rusia. Întâlnirea lui Vladimir Putin şi liderul regimului autoritarist de la Phenian ar putea avea loc cu ocazia Forumului economic programat la Vladivostok în septembrie. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a efectuat de curând o vizită în Coreea de Nord.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII


Sursa : mediafax.ro
472.75 kb