Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

15:50h19 Iunie 2018

MONITORUL APĂRĂRII | Kim Jong-Un vrea menţinerea relaţiilor bune cu Vladimir Putin

MONITORUL APĂRĂRII | Kim Jong-Un vrea menţinerea relaţiilor bune cu Vladimir Putin

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, afirmă, într-o scrisoare trimisă preşedintelui rus, Vladimir Putin, că vrea menţinerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, afirmă un oficial de la Kremlin.

Kim Jong-Un i-a trimis o scrisoare lui Vladimir Putin în care afirmă că vrea menţinerea contactelor la nivel înalt cu Rusia, a declarat Iuri Uşakov, consilier prezidenţial rus pentru Afaceri Externe, citat de agenţiile RIA Novosti şi Reuters.

Recent, Kreminul a anunţat că Vladimir Putin l-a invitat pe Kim Jong-Un în vizită în Rusia. Întâlnirea lui Vladimir Putin şi liderul regimului autoritarist de la Phenian ar putea avea loc cu ocazia Forumului economic programat la Vladivostok în septembrie. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a efectuat de curând o vizită în Coreea de Nord.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII


Sursa : mediafax.ro
472.69 kb