Stiri

21 Noiembrie 2017
Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis

Şoferul care a rănit patru persoane în Constanţa şi apoi a fugit nu avea permis

Şoferul care a fugit după ce a rănit patru persoane într-un accident de circulaţie, marţi, în Constanţa, a fost prins, poliţiştii stabilind că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursa: mediafax.ro

18:12h11 Noiembrie 2017

Donald Trump afirmă că un acord ruso-american în privinţa Siriei ar salva multe vieţi: "Am căzut de acord foarte rapid"

Donald Trump afirmă că un acord ruso-american în privinţa Siriei ar salva multe vieţi: 'Am căzut de acord foarte rapid'

Un acord între Washington şi Moscova ar salva multe vieţi, a declarat sâmbătă preşedintele american Donald Trump după un dialog cu omologul său rus, Vladimir Putin, la un summit în Vietnam, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

"Am căzut de acord foarte rapid", le-a spus Trump reporterilor la bordul avionului prezidenţial Air Force One în timpul zborului spre Hanoi."Va salva un număr imens de vieţi", a completat liderul american.

Potrivit Kremlinului, cei doi şefi de stat şi-au confirmat angajamentul faţă de suveranitatea, independenţa şi integritatea teritorială a Siriei, cerând tuturor părţilor implicate în conflictul sirian să participe în mod activ la procesul de pace de la Geneva, potrivit unui comunicat comun aprobat de cei doi preşedinţi în cursul summitului organizaţiei pentru Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC), în Vietnam.


Sursa : mediafax.ro
468.49 kb