Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

17:19h26 Mai 2018

Donald Trump anunţă că Venezuela a eliberat un cetăţean american acuzat de spionaj în favoarea SUA: "Va veni la Casa Albă, cu familia lui"

Donald Trump anunţă că Venezuela a eliberat un cetăţean american acuzat de spionaj în favoarea SUA: 'Va veni la Casa Albă, cu familia lui'

Preşedintele SUA, Donald Trump, a transmis sâmbătă că autorităţile din Venezuela au eliberat un american închis pentru presupuse fapte de spionaj în favoarea Washingtonului, informează site-ul cotidianului The New York Post.

"Ostaticul american din Venezuela" ar trebui să aterizeze la Washington în după-amiaza zilei de sâmbătă şi "va fi la Casa Albă, cu familia lui, în jurul ori 19.00", a scris preşedintele SUA pe Twitter.

Joshua Holt, 26 ani, din Utah, a fost închis în Venezuela pentru presupuse fapte de spionaj în favoarea Statelor Unite, potrivit presei locale. Holt este însurat cu o femeie din Venezuela, care de asemenea a fost arestată când a venit să-şi viziteze soţul în închisoare.

Holt, un misionar mormon din Utah, a fost arestat în iunie 2016, când se afla în Venezuela pentru nunta sa. Familia lui susţine că a fost acuzat pe nedrept de spionaj, informează agenţia de ştiri Reuters.


Sursa : mediafax.ro
471.24 kb