Stiri

18 Octombrie 2017
Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Omul legii a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Sursa: mediafax.ro

16:26h13 Octombrie 2017

Donald Trump va critica Acordul nuclear cu Iranul, dar nu va decide retragerea SUA - surse Axios.com

Donald Trump va critica Acordul nuclear cu Iranul, dar nu va decide retragerea SUA - surse Axios.com

Preşedintele american, Donald Trump, va critica Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, dar nu va decide retragerea Statelor Unite din acest tratat, lăsând Congresului spaţiu pentru eventuale modificări, afirmă surse citate de site-ul Axios.com.

Potrivit unor surse politice de la Washington, Donald Trump va anunţa vineri după-amiază că nu poate confirma respectarea de către Iran a Acordului nuclear, dar nu va dispune retragerea Statelor Unite din acest tratat.

În plus, Donald Trump probabil va critica regimul islamist de la Teheran pentru programul balistic şi pentru activităţile Gardienilor Revoluţiei.


Sursa : mediafax.ro
468.98 kb