Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

23:22h13 Martie 2018

Dragnea: România ar trebui să aibă un birou special în Departamentul de Stat

Dragnea: România ar trebui să aibă un birou special în Departamentul de Stat

România ar trebui să aibă un birou special în Departamentul de Stat, în virtutea bunelor relaţii cu Statele Unite şi a parteneriatului strategic, a declarat la Antena 3 Liviu Dragnea, preşedintele PSD, comentând demiterea secretarului de stat Rex Tillerson şi înlocuirea acestuia cu Mike Pompeo.

Dragnea a spus, la Antena 3, că îşi doreşte o foarte bună relaţie cu SUA, argumentele României fiind poziţia strategică şi angajamentele asumate în cadrul NATO.

Lideril PSD crede că România ar trebui să aibă o bună colaborare cu Germania, Franţa şi Marea Britanie, în plan economic şi strategic. O bună oportunitate este şi dorinţa statului Israel de a avea relaţii strânse cu România, dar şi potenţialul economic al unei colaborări cu China, a spus preşedintele PSD.


Sursa : mediafax.ro
472.43 kb