Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

16:16h19 Iunie 2018

Feribot supraîncărcat, scufundat în apropierea insulei Sumatra din Indonezia

Feribot supraîncărcat, scufundat în apropierea insulei Sumatra din Indonezia

Un feribot cu peste o sută de persoane la bord s-a scufundat luni în lacul Toba, aflat pe insula Sumatra din Indonezia, relatează BBC.

Autorităţile indoneziene au declanşat operaţiunea de căutare a persoanelor dispărute, dar au fost nevoite să se oprească. Conform Reuters, căutările vor continua miercuri. Momentan, 18 persoane au fost găsite în viaţă.

Feribotul era autorizat să transporte maxim 60 de persoane, dar în momentul accidentului la bord se aflau aproximativ 130 de persoane. Accidentele maritime sunt frecvente în Indonezia, întrucât standardele de siguranţă nu sunt luate în serios, menţionează BBC.

Operaţiunea de salvare este una dificilă din cauza ploii şi a vântului puternic. Între timp, mulţi oameni şi-au raportat rudele dispărute şi aşteaptă finalizarea operaţiunii, conform Reuters.


Sursa : mediafax.ro
472.55 kb