Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:16h19 Iunie 2018

Feribot supraîncărcat, scufundat în apropierea insulei Sumatra din Indonezia

Feribot supraîncărcat, scufundat în apropierea insulei Sumatra din Indonezia

Un feribot cu peste o sută de persoane la bord s-a scufundat luni în lacul Toba, aflat pe insula Sumatra din Indonezia, relatează BBC.

Autorităţile indoneziene au declanşat operaţiunea de căutare a persoanelor dispărute, dar au fost nevoite să se oprească. Conform Reuters, căutările vor continua miercuri. Momentan, 18 persoane au fost găsite în viaţă.

Feribotul era autorizat să transporte maxim 60 de persoane, dar în momentul accidentului la bord se aflau aproximativ 130 de persoane. Accidentele maritime sunt frecvente în Indonezia, întrucât standardele de siguranţă nu sunt luate în serios, menţionează BBC.

Operaţiunea de salvare este una dificilă din cauza ploii şi a vântului puternic. Între timp, mulţi oameni şi-au raportat rudele dispărute şi aşteaptă finalizarea operaţiunii, conform Reuters.


Sursa : mediafax.ro
472.4 kb