Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:18h19 Iunie 2018

Iranul nu intenţionează să extindă raza de acţiune a rachetelor

Iranul nu intenţionează să extindă raza de acţiune a rachetelor

Iranul nu intenţionează să extindă raza de acţiune a rachetelor deoarece acestea deja acoperă un perimetru de 2.000 de km, suficient pentru a proteja ţara, a anunţat comandantul Gardienilor Revoluţiei, în contextul creşterii presiunilor exercitate de Statele Unite, potrivit Reuters.

Guvernul iranian a refuzat din nou reluarea negocierilor cu preşedintele SUA, Donald Trump, în privinţa capacităţilor militare şi a influenţei acestei ţări în regiune, spunând că asemenea discuţii ar contraveni valorilor republicii islamice.

Trump a retras Statele Unite din acordul semnat în 2015 între Iran şi celelalte puteri mondiale care au limitat activitatea nucleară a Teheranului în schimbul impunerii unor sancţiuni.

El a spus că înţelegerea a fost profund incorectă deoarece acordul nu a limitat programul de rachete balistice al Iranului şi nici nu a dus la retragerea sprijinului oferit de Teheran în conflictele din Siria, Irak şi Yemen, precizând că Washingtonul ar putea să impună noi sancţiuni Teheranului.


Sursa : mediafax.ro
472.55 kb