Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

16:23h13 Iunie 2018

Kremlin: Summitul Trump-Kim dovedeşte că Vladimir Putin a avut dreptate în privinţa Coreei de Nord

Kremlin: Summitul Trump-Kim dovedeşte că Vladimir Putin a avut dreptate în privinţa Coreei de Nord

Kremlinul consideră că întrevederea dintre preşedintele SUA, Donald Trump, şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un a arătat că şeful statului rus, Vladimir Putin, a avut dreptate atunci când a pledat pentru un dialog direct în scopul reducerii tensiunilor cu Phenianul, informează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a afirmat intr-o conferinţă de presă ca întrevederea care a avut loc la Singapore a ajutat la reducerea tensiunilor din Peninsula Coreană. Acesta a adăugat, însâ, că ar fi o greşeală să aşteptăm ca toate problemele legate de rachetele şi programul nuclear nord-corean să se rezolve într-o oră.

”Va trebui să mai analizăm rezultatele întâlnirii”, a menţionat Peskov. ”Dar fapul că a avut loc nu poate fi decât binevenit. Astfel de întâlniri ajută la scăderea tensiunilor şi ne îndepărtează de punctul critic atins în urmă cu câteva luni", a adăugat el.


Sursa : mediafax.ro
470.95 kb