Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

01:07h15 Februarie 2018

Liderul de la Tiraspol îl acuză pe preşedintele Igor Dodon că discreditează Transnistria în faţa Rusiei

Liderul de la Tiraspol îl acuză pe preşedintele Igor Dodon că discreditează Transnistria în faţa Rusiei

Vadim Krasnoselski, liderul regimului separatist de la Tiraspol, l-a acuzat preşedintele moldovean Igor Dodon de ostilitate faţă de regiunea transnistreană, menţionând că Dodon ar discredita Transnistria în faţa Rusiei, informează site-ul postului Radio Chişinău.

"Trebuie să înţelegem clar în interesele cui joacă unii şi să urmărim ce se întâmplă în statul vecin. După cum văd eu: anumite forţe prooccidentale tensionează situaţia dintre Moldova şi Federaţia Rusă. Domnul Dodon discreditează Transnistria în faţa Rusiei, acuzându-ne de furt, de regim oligarhic şi de alte păcate de moarte. Şi, în general, se constată că ei îndeplinesc aceeaşi sarcină: de a rupe legăturile cu Rusia atât în Moldova, cât şi în Transnistria", a declarat Vadim Krasnoselski.

Liderul de la Tiraspol a mai declarat că în opinia sa Igor Dodon "a evitat în mod deliberat responsabilitatea şi continuarea dialogului" între Republica Moldova şi regiuna Transnistria.


Sursa : mediafax.ro
473.77 kb