Stiri

20 Martie 2018
Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe Cioloş

Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe

Momentul demisiei fostului premier Victor Ponta şi venirea în funcţie a lui Dacian Cioloş ar fi fost puse la punct de către Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi ambasada SUA în România, a explicat fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Sursa: mediafax.ro

01:08h22 Februarie 2018

Ministrul rus de Externe susţine că Ucraina nu vrea să implementeze acordurile de pace de la Minsk

Ministrul rus de Externe susţine că Ucraina nu vrea să implementeze acordurile de pace de la Minsk

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat miercuri că este evident faptul că Ucraina nu doreşte să implementeze acordurile de pace de la Minsk, având în vedere promulgarea legii privind reintegrarea regiunii Donbas de către preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, relatează agenţia Tass.

"Legea privind reintegrarea regiunii Donbas implică o soluţie militară în estul Ucrainei, permite şi chiar încurajează folosirea forţei pentru a restabili integritatea teritorială a Ucrainei. Este evident că autorităţile de la Kiev nu doresc implementarea acordurilor de la Minsk", a spus Lavrov, în urma unei întrevederi la Belgrad cu preşedintele sârb Aleksandr Vucici.

Şeful diplomaţiei de la Moscova a catalogat drept "absolut inacceptabilă" promulgarea legii privind reintegrarea regiunii Donbas, care cataloghează "autoproclamatele republici Doneţk şi Lugansk" drept "teritorii ocupate", fiind introdusă noţiunea de "agresiune a Rusiei".


Sursa : mediafax.ro
468.87 kb