Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

10:37h18 Octombrie 2017

O secţie de poliţie din Suedia a fost afectată de o explozie, care însă nu a produs victime | FOTO

O secţie de poliţie din Suedia a fost afectată de o explozie, care însă nu a produs victime | FOTO

Explozia s-a petrecut în cursul nopţii, în oraşul Helsingborg din sudul Suediei, şi a cauzat pagube semnificative în zona unei secţii de poliţie, au anunţat autorităţile, potrivit site-ului agenţiei de ştiri Reuters.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma exploziei, care s-a produs la scurt timp după miezul nopţii, şi a avariat intrarea în secţia de poliţie şi spulberat ferestrele unor clădiri aflate în apropiere.

Poliţia a transmis că momentan nu se cunoaşte cauza exploziei, precizând că a fost deschisă o anchetă, însă până acum nu a fost arestat nimeni.


Sursa : mediafax.ro
472.16 kb