Stiri

26 Mai 2018
Motocicletă modificată în aşa fel încât să semene cu una de curse din 1960, prezentată la Cluj | GALERIE FOTO

Motocicletă modificată în aşa fel încât să semene cu una de curse din 1960, prezentată la

O motocicletă unicat, modificată şi modernizată pentru a semăna cu una de curse din anii 1960, evaluată la 10.000 de euro, a fost prezentată, sâmbătă, la BikeFest, întrunirea anuală a motocicliştilor din România, care are loc în comuna Gilău, judeţul Cluj, transmite corespondentul...

Sursa: mediafax.ro

18:33h13 Februarie 2018

Serviciile de informaţii din Statele Unite se aşteaptă ca Rusia să se implice în alegerile parţiale americane

Serviciile de informaţii din Statele Unite se aşteaptă ca Rusia să se implice în alegerile parţiale americane

Rusia va încerca să se implice în alegerile parţiale americane din 2018 şi va continua campania de răspindire a informaţiilor false dusă împotriva SUA şi a aliaţilor săi, arată datele unui raport emis, marţi, de serviciile secrete din SUA citat de The Associated Press.

Potrivit raportului, serviciile de securitate din Rusia vor disemina informaţii false prin intermediul agenţiilor media ruseşti şi prin intermediul conturilor false de pe reţelele de socializare pentru a răspândi viziuni anti-americane şi pentru a exacerba diviziunile sociale şi politice din SUA.

”În anul următor, serviciile de informaţii şi de securitate din Rusia vor continua să pună la încercare infrastructura SUA şi a aliaţilor săi, precum şi să întreprindă alte acţiuni împotriva SUA, NATO şi a aliaţilor. Alegerile parţiale americane sunt o potenţială ţintă a operaţiunilor ruseşti de influenţare”, se arată în raportul serviciilor secrete americane.


Sursa : mediafax.ro
471.72 kb