Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

11:19h18 Octombrie 2017

Xi Jinping: China este pregătită să "înfrângă" orice tentativă de independenţă a Taiwanului

Xi Jinping: China este pregătită să 'înfrângă' orice tentativă de independenţă a Taiwanului

Preşedintele chinez Xi Jinping a avertizat, miercuri, că Beijingul este pregătit să zădărnicească orice tentativă de independenţă a Taiwanului, teritoriu considerat drept aparţinând Chinei, informează site-ul postului France 24.

În cadrul unui discurs susţinut cu ocazia congresului Partidului Comunist chinez, Xi Jinping a avertizat că Beijingul are "dârzenia, încrederea şi abilitatea de a înfrânge tentativele separatiste pentru independenţa Taiwanului".

"Nu vom permite nimănui, niciunei organizaţii sau partid politic, niciodată şi în nicio formă, să separe de China o parte a teritoriului chinez", a completat liderul de la Beijing.


Sursa : mediafax.ro
472.38 kb