Stiri

15 August 2018
Viorel Cataramă cere Tribunalului Bucureşti să anuleze unele prevederi din Codul Etic şi din Statutul PNL

Viorel Cataramă cere Tribunalului Bucureşti să anuleze unele prevederi din Codul Etic şi din

Viorel Cataramă a depus o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicită instanţei anularea mai multor articole din Codul Etic şi din Statutul PNL care ar încălca prevederile constituţionale, deoarece îngrădesc dreptul la liberă exprimare, stipulat în Legea fundamentală.

Sursa: mediafax.ro

18:10h14 Februarie 2018

BERLINALE 2018 | Participare record a României la cea de-a 68-a ediţie a Festivalul de film de la Berlin / LISTA filmelor | VIDEO

BERLINALE 2018 | Participare record a României la cea de-a 68-a ediţie a Festivalul de film de la Berlin / LISTA filmelor | VIDEO

Festivalul de film de la Berlin debutează joi, cu proiecţia, în premieră, a unei animaţii, "Isle of Dogs", de Wes Anderson, iar România este prezentă la cea de-a 68-a ediţie a prestigiosului eveniment cu producţii în aproape toate secţiunile importante.

Festivalul Internaţional de Film de la Berlin dă startul, joi, uneia dintre cele mai importante competiţii de producţii cinematografice din întreaga lume.

În ultimii ani, filmul românesc s-a aflat la loc de cinste la Berlinale, Institutul Cultural Român (ICR) din capitala germană susţinând în mod constant prezenţa numeroaselor echipe de realizatori la eveniment.


Sursa : mediafax.ro
471.72 kb