Stiri

16 Octombrie 2018
Arabia Saudită ar putea admite că jurnalistul dispărut a murit în timpul unui interogatoriu - surse

Arabia Saudită ar putea admite că jurnalistul dispărut a murit în timpul unui interogatoriu -

Autorităţile saudite pregătesc un raport prin care să recunoască faptul că moartea jurnalistului Jamal Khashoggi a fost rezultatul unui interogatoriu care nu a decurs aşa cum trebuie, potrivit unor surse, transmite CNN.

Sursa: mediafax.ro

18:10h14 Februarie 2018

BERLINALE 2018 | Participare record a României la cea de-a 68-a ediţie a Festivalul de film de la Berlin / LISTA filmelor | VIDEO

BERLINALE 2018 | Participare record a României la cea de-a 68-a ediţie a Festivalul de film de la Berlin / LISTA filmelor | VIDEO

Festivalul de film de la Berlin debutează joi, cu proiecţia, în premieră, a unei animaţii, "Isle of Dogs", de Wes Anderson, iar România este prezentă la cea de-a 68-a ediţie a prestigiosului eveniment cu producţii în aproape toate secţiunile importante.

Festivalul Internaţional de Film de la Berlin dă startul, joi, uneia dintre cele mai importante competiţii de producţii cinematografice din întreaga lume.

În ultimii ani, filmul românesc s-a aflat la loc de cinste la Berlinale, Institutul Cultural Român (ICR) din capitala germană susţinând în mod constant prezenţa numeroaselor echipe de realizatori la eveniment.


Sursa : mediafax.ro
470.84 kb