Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

11:00h25 Iunie 2018

(P) Admiral Markets lansează primul Trading KIT pentru jucatorii la Bursă

(P) Admiral Markets lansează primul Trading KIT pentru jucatorii la Bursă

Joacă la bursă precum un profesionist cu noul Trading KIT oferit de Admiral Markets gratuit investitorilor în acţiuni, fonduri mutuale si produse derivate.

Se pare că după studierea mai multor materiale clasice despre investiţii în acţiuni tradiţionale, fonduri mutuale sau produse financiare derivate, puţine lucruri mai sunt noi şi incitante.

Poate că este cu adevărat dificil să găseşti ceva care să devină MUST HAVE pentru colecţia ta, însă există acel ceva care le oferă atât investitorilor începători cât şi celor avansaţi, perspectiva de care au nevoie pentru a-şi maximiza randamentele: noul TRADING KIT 2018.

Un pachet premium lansat de Admiral Markets pentru piaţa din România, ce cuprinde:

DVD de 8 GB cu lectii video oferite de legendele industriei PenDrive de 8 GB cu roboţi (EAs) şi indicatori customizaţi Cărţi în format tipărit şi electronic cu strategii de tranzacţionare pentru începători şi avansaţi

Reprezentanţii Admiral Markets spun că acest Trading KIT ce poate fi obţinut cu cost ZERO şi livrare GRATUITĂ “oferă o varietate de tehnici şi strategii de tranzacţionare, unelte şi funcţii pentru a-ţi reduce riscul şi a-ţi mări randamentul, în calitate de trader pe termen scurt sau investitor pe termen lung. Cu alte cuvinte, îţi oferă calea cea mai scurtă pentru a reuşi, de îndată ce circumstanţele permit sau, în cel mai rău caz, pentru a evita greşeli şi pierderi care te pot costa bani şi încredere înainte de a avea timp suficient pentru a descoperi calea către succes“.

Iată o sursă care te-ar putea duce pas cu pas de la ignorarea pieţelor bursiere la competenţa necesară pentru investiţii în fonduri şi acţiuni la bursă sau tranzacţii derivate pe mărfuri şi forex, în scopul obţinerii unor câştiguri de capital din fluctuaţiile preţurilor şi a unui venit stabil din dividende şi dobânzi.

Un MUST HAVE pentru orice trader şi investitor informat, dar nu trebuie să ne credeţi pe noi - aflaţi mai multe accesând pagina oficială a produsului în România.


Sursa : mediafax.ro
475.9 kb