Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

11:31h25 Iunie 2018

Prinţul Louis va purta la botez o ţinută simbol pentru familia regală britanică

Prinţul Louis va purta la botez o ţinută simbol pentru familia regală britanică

Prinţul Louis, cel de-al treilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al ducesei Catherine de Cambridge, care va fi botezat pe 9 iulie, va purta în timpul ceremoniei o ţinută simbol pentru familia regală, potrivit closermag.fr.

Prinţul Louis va fi botezat pe 9 iulie, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, potrivit unui anunţ făcut pe 20 iunie, pe contul oficial de Twitter, de palatul Kensington, reşedinţa oficială a familiei acestuia.

Pentru ceremonia religioasă, părinţii prinţului au ales să perpetueze o tradiţie foarte dragă familiei regale britanice.

Prinţul Louis va purta aceeaşi ţinută cu care au fost îmbrăcaţi fraţii săi, prinţul George şi prinţesa Charlotte, când au fost botezaţi.


Sursa : mediafax.ro
478.84 kb