Stiri

24 Septembrie 2018
Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Sursa: mediafax.ro

19:29h17 Mai 2018

Dăncilă a discutat cu ministrul israelian al Turismului despre dinamica specială a relaţiilor dintre România şi Statul Israel | VIDEO

Dăncilă a discutat cu ministrul israelian al Turismului despre dinamica specială a relaţiilor dintre România şi Statul Israel | VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă l-a primit, joi, pe Yariv Levin, ministrul israelian al turismului, în cadrul discuţiei fiind evocată ”dinamica specială a relaţiilor dintre România şi Statul Israel, atât la nivel politic, cât şi pe palierul cooperării sectoriale”.

”Prim-ministrul Viorica Dăncilă l-a primit astăzi (joi - n.r.), 17 mai 2018, pe Yariv Levin, ministrul israelian al turismului, aflat într-o vizită de lucru în România. În cadrul întrevederii, a fost evocată dinamica specială a relaţiilor dintre România şi Statul Israel, atât la nivel politic, cât şi pe palierul cooperării sectoriale”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

Potrivit sursei citate, turismul reprezintă cel mai dinamic sector al cooperării bilaterale, cu o creştere exponenţială în ultimii ani, Israelul plasându-se pe locul al doilea (după Germania) în rândul ţărilor cu cel mai mare număr de turişti sosiţi în România.

”În acest sens, au fost abordate oportunităţile de atragere a capitalului israelian în sectorul turistic românesc, un potenţial special avându-l sectorul balneo-climateric şi cel dedicat zonei de wellness. De asemenea, patrimoniul cultural evreiesc din ţara noastră poate fi valorificat prin dezvoltarea unui program turistic comun. Pe acest fundal, a fost evidenţiată dorinţa comună de consolidare, pe mai departe, a raporturilor bilaterale”, se mai precizează în comunicat.


Sursa : mediafax.ro
473.95 kb