Stiri

18 Octombrie 2017
Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Omul legii a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Sursa: mediafax.ro

09:38h13 Octombrie 2017

INTERVIU | Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, este invitat la MEDIAFAX Live, de la ora 11:00

INTERVIU | Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, este invitat la MEDIAFAX Live, de la ora 11:00

Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, este prezent, vineri, în studioul MEDIAFAX Live, pentru o discuţie pe larg despre România faţă cu angoasele Europei şi ale lumii, alături de redactorul-şef al Mediafax, Indira Crasnea.

Cât de sperietoare este Federaţia Rusă, dacă ar trebui regândit parteneriatul strategic româno-american, care este răspunsul diplomaţiei române la provocările externe şi care va fi deznodământul crizei din Catalonia, sunt câteva dintre temele ce vor fi discutate cu fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, în studioul MEDIAFAX Live.

Emisiunea MEDIAFAX Live va fi în direct, vineri, de la ora 11.00, pe site-ul www.mediafax.ro şi pe pagina de facebook Mediafax.


Sursa : mediafax.ro
469.76 kb