Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:16h19 Iunie 2018

Iohannis: Compactul Global privind migraţia sigură, ordonată şi reglementată, finalizat în iulie | FOTO

Iohannis: Compactul Global privind migraţia sigură, ordonată şi reglementată, finalizat în iulie | FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că a discutat, marţi la Cotroceni, cu şeful Adunării Generale a ONU, Miroslav Lajčák, care i-a transmis că în luna iulie va fi finalizat documentul Compactul Global privind migraţia sigură, ordonată şi reglementată.

"Domnul preşedinte s-a implicat extrem de mult într-un document care este aproape de finalizare, este vorba despre Compactul Global privind migraţia sigură, ordonată şi reglementată. Avem semnale că negocierile se vor finaliza în curând şi vor fi încununate de succes. Pentru acest lucru şi pentru felul în care domnul Preşedinte Lajčák s-a implicat în dezvoltarea ONU, l-am felicitat şi cred că este un lucru care este important, că un politician foarte bine profilat din regiunea noastră a ajuns nu doar să fie preşedintele Adunării Generale, ci a ajuns să fie un preşedinte care şi-a pus o marcă distinctă pe această Preşedinţie, care chiar dacă nu s-a încheiat încă, putem să spunem că a fost un succes", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, într-o declaraţie comună de presă susţinută la Palatul Cotroceni, după întrevederea tete-a-tete cu preşedintele Adunării Generale a ONU, domnul Miroslav Lajčák.

"Avem patru priorităţi şi am folosit această întâlnire pentru a discuta despre rezultate. În primul rând, migraţia. Cum spunea domnul Preşedinte, suntem foarte aproape să cădem de acord asupra primului document multilateral care se ocupă de migraţie, Compactul Global privind migraţia sigură, ordonată şi reglementată. Cred că vom încheia acest document în iulie", a declarat, la rândul său, preşedintele Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, Miroslav Lajčák.


Sursa : mediafax.ro
474.25 kb