Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

19:31h24 Iunie 2018

Moţiunea de cenzură. Orban lansează provocarea: Dacă vor să stea alături de Dragnea, îi acordă un continuare un CEC în alb

Moţiunea de cenzură. Orban lansează provocarea: Dacă vor să stea alături de Dragnea, îi acordă un continuare un CEC în alb

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, declară că aşteptă ”poziţionarea UDMR” după negocierile purtate pentru susţinerea moţiunii de cenzură. ”Dacă vor să stea alături de Liviu Dragnea, îi acordă un continuare un CEC în alb”, a spus liderul liberal.

„Am purtat negocieri cu UDMR, de asemenea am purtat negocieri cu parlamentari individuali din coaliţia majoritară, negocieri care vor continua luni, marţi şi miercuri până în momentul votului. (...) Aşteptăm poziţionarea din partea UDMR: vor să stea alături de Liviu Dragnea, să îi acordă în continuare un CEC în alb, să gireze voturile parlamentarilor UDMR, pentru că dacă fac lucrul acesta înseamnă că nu vor ţine cont de cei care i-au trimis în Parlament”, a spus duminică Orban, într-o conferinţă de presă la Suceava.

Întrebat ce părere are despre demisia din UDMR a senatorului Eckstein Kovacs Peter, Orban arăspuns că acesta nu mai era reprezentat de politica UDMR.

“Nu mai este reprezentat astăzi de politica UDMR, care a primit o avertizare din partea Partidul Popular European, că nu este în linia politică a PPE poziţia UDMR-ului în modificarea legislaţiei în domeniul Justiţiei, alături de PSD”, a spus Ludovic Orban.


Sursa : mediafax.ro
473.3 kb