Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

16:40h17 Mai 2018

Premierul Dăncilă, după întâlnirea cu comisarul european pentru IMM-uri: Susţinem dezvoltarea digitalizării

Premierul Dăncilă, după întâlnirea cu comisarul european pentru IMM-uri: Susţinem dezvoltarea digitalizării

Viorica Dăncilă a avut o întâlnire, joi, cu comisarul european Elzbieta Bienkowska, în cadrul întrevederii premierul a evidenţiat potenţialul digitalizării de a genera un plus de competitivitate şi creştere pentru Europa, în timp ce comisarul european a apreciat evoluţia economică a României.

"Şeful Executivului a subliniat potenţialul digitalizării de a genera un plus de competitivitate şi creştere pentru Europa şi, în acest sens, a reiterat susţinerea ţării noastre pentru dezvoltarea competenţelor digitale şi pentru o abordare specifică, în funcţie de nevoile fiecărui sector şi domeniu", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut referire şi la industria de apărare, exprimându-şi apreciere pentru progresele importante înregistrate în ultima perioadă şi a subliniat interesul României de a participa în mod activ la toate proiectele de cooperare ce vor fi dezvoltate la nivelul UE.

La rândul său, Comisarul european pentru Piaţă Internă, Industrie, Antreprenoriat şi IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a apreciat evoluţia economică din România.


Sursa : mediafax.ro
471.98 kb