Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

16:40h17 Mai 2018

Premierul Dăncilă, după întâlnirea cu comisarul european pentru IMM-uri: Susţinem dezvoltarea digitalizării

Premierul Dăncilă, după întâlnirea cu comisarul european pentru IMM-uri: Susţinem dezvoltarea digitalizării

Viorica Dăncilă a avut o întâlnire, joi, cu comisarul european Elzbieta Bienkowska, în cadrul întrevederii premierul a evidenţiat potenţialul digitalizării de a genera un plus de competitivitate şi creştere pentru Europa, în timp ce comisarul european a apreciat evoluţia economică a României.

"Şeful Executivului a subliniat potenţialul digitalizării de a genera un plus de competitivitate şi creştere pentru Europa şi, în acest sens, a reiterat susţinerea ţării noastre pentru dezvoltarea competenţelor digitale şi pentru o abordare specifică, în funcţie de nevoile fiecărui sector şi domeniu", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut referire şi la industria de apărare, exprimându-şi apreciere pentru progresele importante înregistrate în ultima perioadă şi a subliniat interesul României de a participa în mod activ la toate proiectele de cooperare ce vor fi dezvoltate la nivelul UE.

La rândul său, Comisarul european pentru Piaţă Internă, Industrie, Antreprenoriat şi IMM-uri, Elzbieta Bienkowska, a apreciat evoluţia economică din România.


Sursa : mediafax.ro
474.36 kb