Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

20:07h17 Mai 2018

Purtătorul de cuvânt al PNL, despre plângerea lui Orban: Este dreptul oricărui cetăţean de a face o plângere penală

Purtătorul de cuvânt al PNL, despre plângerea lui Orban: Este dreptul oricărui cetăţean de a face o plângere penală

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, după ce Ludovic Orban a făcut plângere penală împotriva premierului Dăncilă, că este dreptul oricărui cetăţean atunci "când interesul naţional a fost grav lezat de acţiunile altor oameni".

’’Este dreptul oricărui cetăţean de a face o plângere penală atunci când consideră că interesul său sau al altora, în cazul de faţă, interesul naţional, a fost lezat grav de acţiunile altor persoane prin încălcarea legii. Sesizarea a fost depusă în nume propriu de Ludovic Orban (...) şi nu are nicio legătură cu susţinerea PNL pentru parteneriatul strategic cu SUA, buna colaborare cu Israel şi angajamentele UE şi NATO’’, a scris Ionel Dancă pe pagina de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al PNL mai spune că motivele care au determinat depunerea unei sesizări la Parchetul General împotriva premierului şi a preşedintelui PSD sunt afectarea interesului naţional, uzurparea de calităţi oficiale, dezinformarea cu rea-credinţă a preşedintelui României şi divulgarea de informaţii cu caracter secret.

"Acţiunile recente ale lui Dăncilă şi Dragnea in plan international au afectat grav interesele Romaniei si au încălcat Constituţia, legile si deciziile Curţii Constituţionale în domeniul politicii externe", mai scrie Dancă.


Sursa : mediafax.ro
472.28 kb