Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

19:06h24 Iunie 2018

Stănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe nedrept

Stănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe nedrept

Numărul persoanelor aflate în penitenciare pentru abuz în serviciu este irelevant, spune vicepremierul Paul Stănescu. ”Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept”, este de părere Stănescu.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, duminică, la Cezieni-Olt, că PSD a fost votat nu doar pentru programul de guvernare, ci şi ca să îndrepte lucrurile.

”Programul de guvernare a fost pus în aplicare - şi citez un clasic în viaţă - pas cu pas, dacă vă uitaţi. Dacă aţi citit programul, vedeţi că este pus, pas cu pas, în aplicare. Să citiţi programul de guvernare. Dacă citiţi, veţi vedea că este prins şi capitolul Justiţie. Mai mult, eu am spus de foarte multe ori că oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare, dar ne-au votat şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Aţi văzut ce se întâmplă. Câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară? De ce să fie oamenii în puşcărie nevinovaţi? De ce să se întâmple lucrul acesta?”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul a adăugat că este irelevant faptul că doar 73 de persoane sunt în detenţie.


Sursa : mediafax.ro
472.7 kb