Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

19:06h24 Iunie 2018

Stănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe nedrept

Stănescu, despre abuzul în serviciu: Unul singur dacă e condamnat, este pe nedrept

Numărul persoanelor aflate în penitenciare pentru abuz în serviciu este irelevant, spune vicepremierul Paul Stănescu. ”Unul singur dacă este, nu trebuie o sută sau o mie, este pe nedrept”, este de părere Stănescu.

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, duminică, la Cezieni-Olt, că PSD a fost votat nu doar pentru programul de guvernare, ci şi ca să îndrepte lucrurile.

”Programul de guvernare a fost pus în aplicare - şi citez un clasic în viaţă - pas cu pas, dacă vă uitaţi. Dacă aţi citit programul, vedeţi că este pus, pas cu pas, în aplicare. Să citiţi programul de guvernare. Dacă citiţi, veţi vedea că este prins şi capitolul Justiţie. Mai mult, eu am spus de foarte multe ori că oamenii ne-au votat şi pentru programul de guvernare, dar ne-au votat şi să îndreptăm lucrurile în această ţară. Aţi văzut ce se întâmplă. Câte nedreptăţi s-au întâmplat în această ţară? De ce să fie oamenii în puşcărie nevinovaţi? De ce să se întâmple lucrul acesta?”, a declarat Paul Stănescu.

Vicepremierul a adăugat că este irelevant faptul că doar 73 de persoane sunt în detenţie.


Sursa : mediafax.ro
474.23 kb