Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:41h19 Iunie 2018

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de Stat al SUA, a discutat, marţi, cu Klaus Iohannis despre întărirea statului de drept în România

Wess Mitchell, adjunctul secretarului de Stat al SUA, a discutat, marţi, cu Klaus Iohannis despre întărirea statului de drept în România

Adjunctul secretarului de Stat al SUA pentru Europa şi Eurasia Wess Mitchell i-a transmis, marţi, preşedintelui Klaus Iohannis, în cadrul întrevederii de la Cotroceni, că SUA urmăreşte evoluţiile din România în ceea ce priveşte statul de drept.

"Adjunctul Secretarului de Stat al SUA pentru afaceri europene şi eurasiatice a arătat că în Statele Unite, inclusiv la Casa Albă, Preşedintele Klaus Iohannis se bucură de cea mai mare apreciere şi respect pentru ceea ce face pentru România, precum şi de sprijinul deplin al SUA pentru rolul său esenţial în întărirea democraţiei şi a statului de drept în ţara noastră. Domnul Wess Mitchell a exprimat speranţa că România va continua progresele pe această linie, subliniind că SUA urmăresc cu atenţie evoluţiile din ţara noastră. Preşedintele României a mulţumit pentru sprijinul constructiv oferit de SUA României, în baza respectului împărtăşit pentru valorile democratice, şi a arătat că va rămâne ferm în apărarea acestor valori şi a statului de drept", informează Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Şeful statului i-a transmis oficialului american că, România este decisă să îşi respecte angajamentele de aprofundare a Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA, pe toate dimensiunile sale.

"În acest context, Preşedintele României a subliniat angajamentul clar şi ferm al părţii române pentru împărţirea responsabilităţilor (burden sharing) în cadrul NATO, prin implementarea măsurii de alocare a 2% pentru cheltuieli de apărare, cu rol important în realizarea coeziunii transatlantice. Oficialul american a transmis apreciere pentru angajamentele asumate de România, atât regional, cât şi ca Aliat NATO, inclusiv prin decizia României de alocare a 2% din PIB pentru cheltuieli de apărare", potrivit sursei citate.


Sursa : mediafax.ro
474.35 kb