Stiri

20 Martie 2018
Ghiţă, despre dosarele media: Cine a rămas? Sârbu. Să-l terminăm. Era ultimul neterorizat mediatic

Ghiţă, despre dosarele media: Cine a rămas? Sârbu. Să-l terminăm. Era ultimul neterorizat

Fostul parlamentar Sebastian Ghiţă a declarat, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că dosarele din media au fost făcute la comandă, dând detalii despre dosarul MEDIAFAX, în care Adrian Sârbu a fost arestat şi trimis în judecată.

Sursa: mediafax.ro

12:58h13 Octombrie 2017

BREAKING NEWS | Toader: Voi propune ca Inspecţia Judiciară să fie la Consiliul de Management Strategic, format de ministrul Justiţiei

BREAKING NEWS | Toader: Voi propune ca Inspecţia Judiciară să fie la Consiliul de Management Strategic, format de ministrul Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, vineri, că va propune ca Inspecţia Judiciară să se afle sub controlul Consiliului de Management Strategic, format şi coordonat de către ministrul Justiţiei şi din care fac parte procurorul general şi preşedinţii ÎCCJ şi CSM.

"Nu voi decide eu, eu doar propun, dar cel mai curând probabil voi propune ca Inspecţia Judiciară să se afle sub controlul Consiliului de Management Strategic, Consiliu format şi coordonat de către ministrul Justiţiei, dar din care fac parte procurorul general al republicii, preşedintele Înaltei Curţi, preşedintele CSM. Cu vor deliberativ, egal, cei patru, care sunt membri acum ai Consiliului de Management Strategic, au vot egal, vor decide şi Inspecţia Judiciară nu va fi politizată, îi vom spori independenţa, autonomia", a declarat Tudorel Toader, în cadrul şedinţei Secţiei pentru Procurori din CSM de vineri.

Tudorel Toader declara, în 25 august, că a propus ca Inspecţia Judiciară "să nu fie sub nicio umbrelă", nici la Consiliul Superior al Magistraturii, nici la ministerul Justiţiei.


Sursa : mediafax.ro
473.5 kb