Stiri

20 Martie 2018
Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe Cioloş

Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe

Momentul demisiei fostului premier Victor Ponta şi venirea în funcţie a lui Dacian Cioloş ar fi fost puse la punct de către Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi ambasada SUA în România, a explicat fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Sursa: mediafax.ro

19:45h23 Februarie 2018

Cadouri nelegale de sute de mii de lei, de sărbători, pentru salariaţii unor primării din Galaţi / Cum vor fi recuperaţi banii

Cadouri nelegale de sute de mii de lei, de sărbători, pentru salariaţii unor primării din Galaţi / Cum vor fi recuperaţi banii

Camera de Conturi Galaţi a constatat că mai multe primării din judeţ au efectuat plăţi nelegale de sute de mii de lei pentru acordarea unor cadouri de sărbători propriilor salariaţi, în Galaţi. Cele mai multe dintre primării cer banii înapoi angajaţilor, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit Raportului Curţii de Conturi, cea mai mare sumă imputată pentru acordarea de cadouri este la societatea de salubritate din municipiul Galaţi. În anul 2016, compania subordonată Primăriei a acordat cadouri salariaţilor dar şi angajaţilor unor firme subcontractoare în valoare totală de 135.000 de lei. Pachetele cu cadouri au fost împărţite de Crăciun, de Paşti şi de 8 Martie, reprezentanţii societăţii încălcând astfel legea, a stabilit Curtea de Conturi.

Inspectorii au mai decis că prejudiciul trebuie recuperat până pe 30 aprilie 2018.


Sursa : mediafax.ro
469.74 kb