Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

15:02h19 Iunie 2018

Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul Primăriei Capitalei, susţine că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a acţionat în judecată „pentru defăimare” şi solicită despăgubiri de 10.000 de euro. Potrivit lui Ciucu, pe Bădulescu l-a deranjat o postare pe Facebook de acum un an.

„Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată. Culmea este că el mă dă în judecată pentru... atenţie, pentru defăimare! Da, oameni buni! El mă dă pe mine în judecată pentru defăimare. După ce doi ani de zile mă face în fel şi chip, toată presa e plină de invectivele şi înjurăturile pe care mi le aruncă de la tribuna CGMB şi de oriunde. Nu mai departe de săptămâna trecută m-a jignit în stilu-i propriu, iar acum, ce să vezi? El vrea 10.000 de Euro pentru un comentariu de-al meu de pe Facebook, mai vechi de un an”, a scris, marţi, consilierul PNL Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul de la Primăria Municipiului Bucureşti a declarat agenţiei de presă MEDIAFAX că este vorba de o postare mai veche în care a scris despre Bădulescu că „se plimbă cu un jeepan care costă cât un apartament”.

„Este penibil ce face, tocmai el care ne jigneşte pe toţi mă dă pe mine în judecată”, a declarat pentru MEDIAFAX Ciprian Ciucu.


Sursa : mediafax.ro
474.48 kb