Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

15:02h19 Iunie 2018

Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciucu: Viceprimarul Bădulescu m-a dat în judecată pentru defăimare şi îmi cere 10.000 de euro

Ciprian Ciucu, consilier PNL în cadrul Primăriei Capitalei, susţine că viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, l-a acţionat în judecată „pentru defăimare” şi solicită despăgubiri de 10.000 de euro. Potrivit lui Ciucu, pe Bădulescu l-a deranjat o postare pe Facebook de acum un an.

„Ca să vezi! M-a dat viceprimarul Bădulescu în judecată. Culmea este că el mă dă în judecată pentru... atenţie, pentru defăimare! Da, oameni buni! El mă dă pe mine în judecată pentru defăimare. După ce doi ani de zile mă face în fel şi chip, toată presa e plină de invectivele şi înjurăturile pe care mi le aruncă de la tribuna CGMB şi de oriunde. Nu mai departe de săptămâna trecută m-a jignit în stilu-i propriu, iar acum, ce să vezi? El vrea 10.000 de Euro pentru un comentariu de-al meu de pe Facebook, mai vechi de un an”, a scris, marţi, consilierul PNL Ciprian Ciucu, pe pagina sa de Facebook.

Consilierul de la Primăria Municipiului Bucureşti a declarat agenţiei de presă MEDIAFAX că este vorba de o postare mai veche în care a scris despre Bădulescu că „se plimbă cu un jeepan care costă cât un apartament”.

„Este penibil ce face, tocmai el care ne jigneşte pe toţi mă dă pe mine în judecată”, a declarat pentru MEDIAFAX Ciprian Ciucu.


Sursa : mediafax.ro
473.71 kb