Stiri

24 Septembrie 2018
Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Sursa: mediafax.ro

01:09h21 Mai 2018

Două tinere au murit după ce au plonjat cu maşina în lacul Ghioroc din Arad

Două tinere au murit după ce au plonjat cu maşina în lacul Ghioroc din Arad

Două tinere au murit, duminică seara, după ce maşina în care se aflau alături de alţi doi bărbaţi a plonjat de pe un drum agricol în lacul Ghioroc, din judeţul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Arad, o maşină în care se aflau patru tineri, două fete şi doi băieţi, cu vârste între 20 şi 30 de ani, a plonjat de pe un drum agricol, duminică seara, în lacul Ghioroc, diferenţa de nivel fiind de aproximativ 15 metri.

O persoană care a văzut întreaga scenă a sunat la 112, iar imediat la locul producerii accidentului s-au deplasat patru echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Arad, o descarcerare grea, un echipaj de scafandrii şi două ambulanţe SMURD.

Bărbaţii, care se aflau pe bancheta din spate a maşinii, au reuşit să iasă din maşină, însă cele două tinere, de 24 şi 26 de ani, au rămas blocate în autoturism, fiind scoase de scafandrii din lac după aproximativ 25 de minute.


Sursa : mediafax.ro
472.37 kb