Stiri

18 Octombrie 2017
Seulul ar putea introduce, în mod unilateral, sancţiuni împotriva Coreei de Nord-oficial sud-coreean

Seulul ar putea introduce, în mod unilateral, sancţiuni împotriva Coreei de Nord-oficial

Lim Sung-nam, adjunctul ministrului sud-coreean de Externe, a declarat că Seulul analizează posibilitatea introducerii, în mod unilateral, de sancţiuni împotriva Coreei de Nord în urma acţiunilor de provocare lansate de regimul de la Phenian, informează site-ul agenţiei Reuters.

Sursa: mediafax.ro

16:58h12 Octombrie 2017

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

O grupare specializată în trafic de droguri, care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, a fost destructurată, joi, în urma mai multor percheziţii. Procurorii DIICOT au descoperit tone de droguri, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, în ultima săptămână, mai multe percheziţii cu scopul destructurării unui grup infracţional specializat în trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în data de 9 octombrie, au fost depistaţi în flagrant doi bărbaţi, de 30 şi 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, pe raza municipiului Timişoara. Apoi, în noaptea de 9 spre 10 octombrie, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, fiind depistate aproximativ şase kilograme de canabis.


Sursa : mediafax.ro
469.49 kb