Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:58h12 Octombrie 2017

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

O grupare specializată în trafic de droguri, care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, a fost destructurată, joi, în urma mai multor percheziţii. Procurorii DIICOT au descoperit tone de droguri, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, în ultima săptămână, mai multe percheziţii cu scopul destructurării unui grup infracţional specializat în trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în data de 9 octombrie, au fost depistaţi în flagrant doi bărbaţi, de 30 şi 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, pe raza municipiului Timişoara. Apoi, în noaptea de 9 spre 10 octombrie, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, fiind depistate aproximativ şase kilograme de canabis.


Sursa : mediafax.ro
473.45 kb