Stiri

20 Martie 2018
Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe Cioloş

Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe

Momentul demisiei fostului premier Victor Ponta şi venirea în funcţie a lui Dacian Cioloş ar fi fost puse la punct de către Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi ambasada SUA în România, a explicat fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Sursa: mediafax.ro

16:58h12 Octombrie 2017

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

Grupare care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, destructurată de DIICOT. Cantitatea, estimată la ordinul câtorva tone

O grupare specializată în trafic de droguri, care avea cinci plantaţii de cannabis în judeţul Timiş, a fost destructurată, joi, în urma mai multor percheziţii. Procurorii DIICOT au descoperit tone de droguri, transmite corespondentul Mediafax.

Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, în ultima săptămână, mai multe percheziţii cu scopul destructurării unui grup infracţional specializat în trafic de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, în data de 9 octombrie, au fost depistaţi în flagrant doi bărbaţi, de 30 şi 41 de ani, în timp ce comercializau aproximativ un kilogram de cannabis, pe raza municipiului Timişoara. Apoi, în noaptea de 9 spre 10 octombrie, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş, fiind depistate aproximativ şase kilograme de canabis.


Sursa : mediafax.ro
472.88 kb