Stiri

24 Septembrie 2018
Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Sursa: mediafax.ro

19:24h17 Mai 2018

Profesoară, bănuită că ar fi întreţinut relaţii intime cu un elev cu handicap. Cum s-a aflat totul

Profesoară, bănuită că ar fi întreţinut relaţii intime cu un elev cu handicap. Cum s-a aflat totul

O profesoară din Tulcea este bănuită că a întreţinut relaţii intime cu un elev în vârstă de 17 ani, care este încadrat în grad de handicap mediu şi se află în plasament. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Tulcea a deschis o anchetă în acest caz.

Totul a ieşit la iveală după un angajat al unui centru de plasament din Tulcea, a trimis, joi, o scrisoare presei, povestind despre o posibilă relaţie intima între o fostă profesoară şi un elev de 17 ani.

„Prin intermediul acestei scrisori, doresc să vă aduc la cunoştinţă faptul că în instituţia în care lucrez există un copil în vârstă de 17 ani, aflat în plasament la C.T.F.C.D. „Egreta” Tulcea, care are o relaţie neadecvată cu un cadru didactic din şcoala pe care o frecventează, respectiv din Şcoala Specială nr 14, Tulcea. Copilul se laudă că se întâlneşte cu Mirela şi că face tot felul de lucruri greu de imaginat şi de înţeles”, se arată în scrisoarea celui care se recomandă ca fiind angajat al Centrului de Plasament.

Acesta mai spune că profesoara nu mai lucrează la şcoală, „pentru că doamna director de acolo a sfătuit-o să-şi dea demisia, prin februarie, pentru a nu ieşi cazul la iveala” şi susţine că relaţia între cei doi ar fi continuat.


Sursa : mediafax.ro
473.52 kb