Stiri

16 Octombrie 2018
Decizie importantă a Google, pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit

Decizie importantă a Google, pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit

Compania Google a anunţat că se retrage de la o conferinţă privind investiţiile, ce se va desfăşurat în Arabia Saudită, după ce mai multe companii au luat această decizie pe fondul dispariţiei jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Sursa: mediafax.ro

14:19h14 Februarie 2018

Sesizare a Poliţiei Locale, aflată în subordinea primarului Chirica, legată de renovări fără autorizaţie ale sediului PSD

Sesizare a Poliţiei Locale, aflată în subordinea primarului Chirica, legată de renovări fără autorizaţie ale sediului PSD

A fost începută urmărirea penală in rem după ce în sediul PSD Iaşi, condus de Maricel Popa, s-au făcut mai multe lucrări de renovare, în condiţiile în care imobilul este monument istoric. Parchetul a fost sesizat de Poliţia Locală, aflată în subordinea Primăriei conduse de Mihai Chirica.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a anunţat, miercuri, că a înregistrat un dosar penal având ca obiect o sesizare a Poliţiei Locale cu privire la efectuarea fără autorizaţie de construire a unor lucrări asupra monumentului istoric Administraţia Finanţelor Publice Locale şi sedii partide din centrul oraşului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”A fost începută în cauză urmărirea penală in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de executare fără autorizaţie de construire sau de desfiinţare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia a lucrărilor prevăzute de Legea nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, cu modificările şi completările ulterioare. De asemenea, pe data de 12 februarie, Direcţia Naţională Anticorupţie a înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, spre competentă soluţionare, sesizarea având acelaşi obiect, formulată de către Primăria Municipiului Iaşi – Direcţia Exploatare Patrimoniu, aceasta fiind ataşată la dosarul deja înregistrat”, a declarat, miercuri, Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.


Sursa : mediafax.ro
474.2 kb