Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

23:17h18 Februarie 2018

Teleorman: Doi tineri au murit, după ce maşina lor a lovit un copac de pe marginea drumului | FOTO

Teleorman: Doi tineri au murit, după ce maşina lor a lovit un copac de pe marginea drumului | FOTO

Doi tineri şi-au pierdut viaţa, duminică seară, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un copac de pe marginea drumului, în comuna Botoroaga, judeţul Teleorman, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a declarat că doi bărbaţi au fost declaraţi decedaţi de medicii de la Serviciul de Ambulanţă, după mai multe zeci de minute de resuscitare.

"Accident rutier s-a petrecut pe DJ 503, în comuna Botoroaga, sat Târnava, un autoturism lovind un pom. Două persoane au rămas încarcerate, fiind scoase de pompierii din Drăgăneşti Vlaşca. Victimele, doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 30 de ani, au fost declarate decedate de medicii de pe ambulanţă", a declarat reprezentantul ISU Teleorman.


Sursa : mediafax.ro
473.59 kb