Stiri

24 Septembrie 2018
Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Sursa: mediafax.ro

17:42h26 Mai 2018

TRAGEDIE în staţiunea Geoagiu-Băi: Un bărbat a murit după ce a leşinat într-un bazin

TRAGEDIE în staţiunea Geoagiu-Băi: Un bărbat a murit după ce a leşinat într-un bazin

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Alba a murit sâmbătă după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un bazin din staţiunea Geoagiu-Băi, judeţul Hunedoara. Poliţia a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat că sâmbătă, pe numărul de urgenţă 112 s-a primit o sesizare privind un incident în staţiunea Geoagiu-Băi, din judeţul Hunedoara.

Un martor a anunţat că un bărbat a leşinat în timp ce se afla în bazin. Medicii care au ajuns la bazin au constatat decesul victimei, după manevrele de resuscitare.

”Bărbatul de 63 de ani, din judeţul Alba, a decedat. I s-a făcut rău în bazin şi a fost scos din apă inconştient. (…) S-a făcut resuscitare timp de 45 de minute, dar fără succes. Colegii bănuiesc un infact miorcardic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.


Sursa : mediafax.ro
472.41 kb