Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

17:42h26 Mai 2018

TRAGEDIE în staţiunea Geoagiu-Băi: Un bărbat a murit după ce a leşinat într-un bazin

TRAGEDIE în staţiunea Geoagiu-Băi: Un bărbat a murit după ce a leşinat într-un bazin

Un bărbat de 63 de ani din judeţul Alba a murit sâmbătă după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un bazin din staţiunea Geoagiu-Băi, judeţul Hunedoara. Poliţia a deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara, Călin Dumitrescu, a declarat că sâmbătă, pe numărul de urgenţă 112 s-a primit o sesizare privind un incident în staţiunea Geoagiu-Băi, din judeţul Hunedoara.

Un martor a anunţat că un bărbat a leşinat în timp ce se afla în bazin. Medicii care au ajuns la bazin au constatat decesul victimei, după manevrele de resuscitare.

”Bărbatul de 63 de ani, din judeţul Alba, a decedat. I s-a făcut rău în bazin şi a fost scos din apă inconştient. (…) S-a făcut resuscitare timp de 45 de minute, dar fără succes. Colegii bănuiesc un infact miorcardic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.


Sursa : mediafax.ro
478.05 kb