Stiri

17 Decembrie 2017
Accident grav la Călimăneşti: Un bărbat a murit, iar alte 3 persoane, între care 2 copii, au fost rănite. Traficul rutier este blocat

Accident grav la Călimăneşti: Un bărbat a murit, iar alte 3 persoane, între care 2 copii, au

Un bărbat a murit şi alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite, după ce două autoutilitare s-au ciocnit pe Drumul Naţional 7, în staţiunea Călimăneşti, judeţul Vâlcea. Traficul rutier este blocat.

Sursa: mediafax.ro

16:15h13 Octombrie 2017

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, l-a dat în judecată pe fostul şef al SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere daune morale în valoare de 150.000 de lei, acuzându-l că a lansat în spaţiul public aspecte neadevărate, care îi afectează reputaţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţiunea civilă prin care Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe Ioan Tarnu a fost înregistrată, joi, iar obiectul ei este, potrivit portalului Tribunalului Alba, „acţiune în constatare 150.000 de lei”.

La începutul lunii septembrie, Ioan Tarnu a povestit, la un post de televiziune, cum a fost „vânat” şi ce eforturi s-au făcut pentru a i se înscena ceva cu ajutorul lui Traian Berbeceanu, precizând că nu poate proba afirmaţiile însă are încredere în sursa care i-a dat informaţiile.


Sursa : mediafax.ro
472.34 kb