Stiri

16 Iulie 2018
McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi înlocuiască toţi casierii

McDonald`s nu va mai fi jobul studenţilor? Lanţul de restaurante se pregăteşte să îşi

În contextul în care salariul minim pe oră se apropie de 15 dolari pe oră la nivel naţional, clienţii restaurantelor care se aşteaptă să fie întâmpinaţi la casa de marcat de un zâmbet, vor fi întâmpinaţi cât de curând de un ecran, potrivit Forbes.

Sursa: mediafax.ro

16:15h13 Octombrie 2017

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, l-a dat în judecată pe fostul şef al SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere daune morale în valoare de 150.000 de lei, acuzându-l că a lansat în spaţiul public aspecte neadevărate, care îi afectează reputaţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţiunea civilă prin care Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe Ioan Tarnu a fost înregistrată, joi, iar obiectul ei este, potrivit portalului Tribunalului Alba, „acţiune în constatare 150.000 de lei”.

La începutul lunii septembrie, Ioan Tarnu a povestit, la un post de televiziune, cum a fost „vânat” şi ce eforturi s-au făcut pentru a i se înscena ceva cu ajutorul lui Traian Berbeceanu, precizând că nu poate proba afirmaţiile însă are încredere în sursa care i-a dat informaţiile.


Sursa : mediafax.ro
472.53 kb