Stiri

18 Octombrie 2017
Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care circulă cu viteză excesivă, în Dolj. Omul legii a ajuns la spital

Un bărbat a lovit cu maşina un poliţist aflat într-o acţiune de depistare a şoferilor care

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Omul legii a ajuns la spital, transmite corespondentul Mediafax.

Sursa: mediafax.ro

16:15h13 Octombrie 2017

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe fostul şef SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere 150.000 de lei

Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, l-a dat în judecată pe fostul şef al SRI Alba, Ioan Tarnu şi îi cere daune morale în valoare de 150.000 de lei, acuzându-l că a lansat în spaţiul public aspecte neadevărate, care îi afectează reputaţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acţiunea civilă prin care Traian Berbeceanu l-a dat în judecată pe Ioan Tarnu a fost înregistrată, joi, iar obiectul ei este, potrivit portalului Tribunalului Alba, „acţiune în constatare 150.000 de lei”.

La începutul lunii septembrie, Ioan Tarnu a povestit, la un post de televiziune, cum a fost „vânat” şi ce eforturi s-au făcut pentru a i se înscena ceva cu ajutorul lui Traian Berbeceanu, precizând că nu poate proba afirmaţiile însă are încredere în sursa care i-a dat informaţiile.


Sursa : mediafax.ro
471.66 kb