23:51h14 Februarie 2018

Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?

Udrea, după conferinţa lui Kovesi: Cât tupeu să spui că nu e adevărat că DNA falsifică probe?

Fostul ministru, Elena Udrea, a scris miercuri, pe pagina sa de Facebook, după conferinţa de presă susţinută de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a avut „tupeul” să nege că insituţia falsifică probe, deoare ştie că nu va păţi nimic.

„Vedeţi de ce e bine să ai dovezi cu nemernicii ăştia? Că ies cu senitate să repete că o maşinărie stricată, <>. Asta mergea să o turuiti când v-am zis eu în 2015 că v-a dat bani şi v-a făcut cadouri Dorin Cocoş. Că nu mi-a trecut prin cap să păstrez chitanţe ori să filmez genţile cu bani. Aşa că, doamna procuror Moraru, a închis repede Denunţurile mele. Dar acum, când o ţară întreagă a văzut cum faceţi probe false, cât tupeu să ai să ieşi şi să spui că nu e adevărat??? Vă zic eu cât! Atât tupeu cât îţi da convingerea că orice s-ar întâmpla, oricât de grav ar fi, nu păţeşti nimic. Pentru că cei care te pot trage la răspundere sunt făcuţi pe ei de frică, nişte laşi şi nişte slugi.”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Aceasta a adăugat că, în acest moment, contează ce spun şi ce fac cei care conduc ţara, dar că aceştia par să nu existe.


Sursa : mediafax.ro
469.72 kb