Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

18:48h17 Mai 2018

Un bărbat din Covasna, arestat preventiv pentru că şi-ar fi violat fratele vitreg

Un bărbat din Covasna, arestat preventiv pentru că şi-ar fi violat fratele vitreg

Un bărbat de 36 de ani, din Covasna, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că şi-a violat fratele vitreg, care are 17 ani, l-a filmat şi fotografiat, apoi l-a şantajat că va face publice materiale pornografice.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Română, poliţiştii din Covasna au fost sesizaţi de tatăl adolescentului că fiul său ar fi fost victima unor agresiuni sexuale.

„Din primele verificări s-a stabilit că victima, un minor în vârstă de 17 ani, ar fi întreţinut raporturi intime, împotriva voinţei sale, cu fratele său vitreg în vârstă de 36 de ani, acesta din urmă realizând fotografii şi filmuleţe în timp ce ar fi săvârşit faptele”, se arată în comunicatul citat.

Agresorul a fost identificat şi reţinut la unul din punctele de trecere a frontierei, existând indicii că acesta intenţiona să părăsească ţara pentru a se sustrage cercetării penale.


Sursa : mediafax.ro
478.02 kb