Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

18:35h24 Iunie 2018

CM 2018 | Anglia se impune cu 6-1 împotriva statului Panama şi se califică în optimile competiţiei

CM 2018 | Anglia se impune cu 6-1 împotriva statului Panama şi se califică în optimile competiţiei

Pentru prima dată în ultimii 12 ani, Anglia a pornit cu două victorii la Cupa Mondială. Dacă primul joc cu Tunisia a fost câştigat în prelungiri (2-1), în faţa statului Panama a dat recital. Englezii s-au impus cu 6-1, după o primă repriză istorică cu 5 goluri.

Anglia a marcat de şase ori în poarta lui Panama, după reuşitele lui John Stones (min. 8 şi 40), Harry Kane (min. 22, 45+1 şi 62) şi Jesse Lingard (min. 36). De partea cealaltă, adversarii au marcat prin Felipe Baloy (min. 78).

Meciul a fost la discrteţia europenilor, singura necunoscută fiind cea a scorului final. Partida s-a încheiat cu 12 ocazii de gol pentru Anglia, din care 7 şuturi pe poartă. De partea cealaltă, Panama a încheiat cele 90 de minute cu 2 şuturi pe poartă.

În urma acestui rezultat, Anglia şi Belgia sunt calificate în fazele eliminatorii.


Sursa : mediafax.ro
473.06 kb