Stiri

15 August 2018
Viorel Cataramă cere Tribunalului Bucureşti să anuleze unele prevederi din Codul Etic şi din Statutul PNL

Viorel Cataramă cere Tribunalului Bucureşti să anuleze unele prevederi din Codul Etic şi din

Viorel Cataramă a depus o cerere la Tribunalul Bucureşti prin care solicită instanţei anularea mai multor articole din Codul Etic şi din Statutul PNL care ar încălca prevederile constituţionale, deoarece îngrădesc dreptul la liberă exprimare, stipulat în Legea fundamentală.

Sursa: mediafax.ro

13:49h19 Martie 2018

Darren Cahill, la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer în 2009. Motivul pentru care l-a refuzat pe elveţian

Darren Cahill, la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer în 2009. Motivul pentru care l-a refuzat pe elveţian

Tony Godsick, agentul lui Roger Federer, a adus în spaţiul public un episod mai puţin ştiut din viaţa lui Darren Cahill, antrenorul româncei Simona Halep.

Darren Cahill a fost la un pas să devină antrenorul lui Roger Federer, deţinător a 20 de titluri de Grand Slam! S-a întâmplat în anul 2009, atunci când Federer l-a ofertat pe Cahill, acesta mergând chiar într-un stagiu de pregătire alături de elveţian, la Dubai. Darren i-a refuzat însă propunerea actualului lider mondial, nearătându-şi disponibilitatea să călătorească pe întreaga durată a anului, mai ales în Europa. Asta din cauză că familia sa locuieşte în Las Vegas, Nevada, şi nu a dorit să stea departe de copiii care erau mici la acea vreme.

"Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, avea o familie tânără şi a ales să le stea aproape", a declarat Godsick. Au urmat 6 ani în care Cahill nu a semnat niciun parteneriat full-time, deşi mulţi jucători şi l-ar fi dorit în staff. Simona Halep a avut cea mai mare putere de convingere, iar australianul lucrează cu normă întreagă în echipa ei din anul 2016. Ceilaţi doi jucători pe care Darren i-a antrenat în regim full-time sunt Andre Agassi (2002-2006) şi Lleyton Hewitt (1999-2001).


Sursa : mediafax.ro
471.85 kb