Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

23:26h21 Februarie 2018

Florin Mergea, eliminat în sferturile turneului de dublu de la Marsilia

Florin Mergea, eliminat în sferturile turneului de dublu de la Marsilia

Perechea formată din Florin Mergea şi canadianul Daniel Nestor a fost eliminată, miercuri, în sferturile de finală ale turneului ATP 250 de la Marsilia (Franţa), dotat cu premii în valoare de 645.485 de euro.

Mergea şi partenerul său au fost învinşi, cu scorul de 6-3, 6-3, în 58 de minute de joc, de principalii favoriţi ai competiţiei, sud-africanul Raven Klaasen şi neozeelandezul Michael Venus.

În semifinale, Klaasen şi Venus îi vor întâlni pe câştigătorii meciului Julien Benneteau/Nicolas Mahut (Franţa) - Andre Begemann/Mikhail Kukushkin (Germania/Kazahstan).


Sursa : mediafax.ro
474.63 kb