Stiri

23 Septembrie 2018
Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6, care a stat la baza ultimului protocol: Generalul Dumbravă a spus că nu a dormit 3 nopţi să găsească o soluţie

Dana Gîrbovan vorbeşte despre un moment ce arată implicarea SRI în conceperea Ordonanţei 6,

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a relatat un moment din 2016, de la o dezbatere care avea loc la ministerul Justiţiei despre Ordonanţa 6, atunci când generalul Dumitru Dumbravă a spus că nu a dormit trei nopţi să găseacă o soluţie după decizia CCR care scoatea SRI din zona...

Sursa: mediafax.ro

00:18h22 Februarie 2018

Şahtior Doneţk a învins AS Roma, scor 2-1, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor

Şahtior Doneţk a învins AS Roma, scor 2-1, în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk a învins, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 (0-1), echipa italiană AS Roma, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Mijlocaşul turc Cengiz Under a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 41, dar ucrainenii au egalat în minutul 52, prin atacantul argentinian Facundo Ferreyra. Golul decisiv a fost marcat de Fred, în minutul 71.

Şahtior: Pyatov - Butko, Krivţov (Ordeţ 45+3'), Rakiţki, Ismaily - Stepanenko, Fred - Marlos, Taison, Bernard (Kovalenko 90+2') - Ferreyra. Antrenor: Paulo Fonseca.


Sursa : mediafax.ro
474.38 kb