Stiri

25 Iunie 2018
ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

ROBOR creşte din nou, indicele la 3 luni atinge un nou maxim

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a crescut luni la 3,13%, de la 3,09% cât înregistra vineri, nivel care nu a mai fost atins după data de 7 mai 2014, reiese din seriile de date ale Băncii Naţionale a României -...

Sursa: mediafax.ro

22:26h13 Iunie 2018

Selecţionerul Xavier Pascual şi-a anunţat plecarea de la naţionala României

Selecţionerul Xavier Pascual şi-a anunţat plecarea de la naţionala României

La câteva minute după terminarea partidei România – Macedonia (26-25) în manşa retur a play-off-ului Campionatului Mondial de handbal masculin, Xavier Pascual şi-a anunţat demisia de la echipa naţională.

Naţionala masculină a ratat calificarea la turneul final din 2019, după ce a fost învinsă de Macedonia cu 57-50 la ”general”.

Antrenorul spaniol a semnat în 2016 un contract cu FRH, principalul obiectiv despre care s-a vorbit la vremea respectivă fiind calificarea României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Xavier Pascual a acceptat oferta de a prelua naţionala României în urmă cu mai bine de 2 ani, după ce Federaţia Română de Handbal s-a despărţit de Aihan Omer, în urma ratării calificării la Mondialul din 2017. La vremea respectivă, sosirea lui ”Pasqui” a fost privită ca un adevărat ”boom”, din moment ce Alexandru Dedu îl angajase pe antrenorul echipei FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor.


Sursa : mediafax.ro
473.04 kb