Stiri

24 Septembrie 2018
Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Bilanţul scufundării unui feribot în Tanzania a ajuns la 224 de morţi

Cel puţin 224 de persoane au decedat după ce un feribot s-a răsturnat şi apoi scufundat în Lacul Victoria din Tanzania, potrivit bilanţului anunţat duminică de autorităţile tanzaniene, informează postul CBS News.

Sursa: mediafax.ro

22:26h13 Iunie 2018

Selecţionerul Xavier Pascual şi-a anunţat plecarea de la naţionala României

Selecţionerul Xavier Pascual şi-a anunţat plecarea de la naţionala României

La câteva minute după terminarea partidei România – Macedonia (26-25) în manşa retur a play-off-ului Campionatului Mondial de handbal masculin, Xavier Pascual şi-a anunţat demisia de la echipa naţională.

Naţionala masculină a ratat calificarea la turneul final din 2019, după ce a fost învinsă de Macedonia cu 57-50 la ”general”.

Antrenorul spaniol a semnat în 2016 un contract cu FRH, principalul obiectiv despre care s-a vorbit la vremea respectivă fiind calificarea României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Xavier Pascual a acceptat oferta de a prelua naţionala României în urmă cu mai bine de 2 ani, după ce Federaţia Română de Handbal s-a despărţit de Aihan Omer, în urma ratării calificării la Mondialul din 2017. La vremea respectivă, sosirea lui ”Pasqui” a fost privită ca un adevărat ”boom”, din moment ce Alexandru Dedu îl angajase pe antrenorul echipei FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor.


Sursa : mediafax.ro
471.74 kb