Stiri

20 Martie 2018
Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe Cioloş

Ghiţă explică momentul demisiei lui Ponta: Dragnea se dorea pe el, Iohannis şi ambasadele pe

Momentul demisiei fostului premier Victor Ponta şi venirea în funcţie a lui Dacian Cioloş ar fi fost puse la punct de către Liviu Dragnea, Klaus Iohannis şi ambasada SUA în România, a explicat fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Sursa: mediafax.ro

18:23h23 Februarie 2018

Sportivul român cu cel mai bun rezultat la JO de la PyeongChang va purta drapelul României la ceremonia de închidere

Sportivul român cu cel mai bun rezultat la JO de la PyeongChang va purta drapelul României la ceremonia de închidere

Raluca Strămăturaru este, cu două zile înainte de finalul celei de-a 23-a ediţii a Jocurilor Olimpice de iarnă PyeongChang 2018, sportivul român cu cel mai bun rezultat la întrecerile olimpice, locul 7 obţinut în proba feminină de sanie, şi va purta drapelul României la ceremonia de închidere.

Potrivit deciziei Comitetului Executiv al COSR, din 25 ianuarie, sportivul cu cel mai bun rezultat la JO PyeongChang 2018 va fi purtătorul de drapel al României la ceremonia de închidere a competiţiei.

Singurii sportivi români rămaşi în competiţie sunt Paul Constantin Pepene, care va lua startul la schi fond, sâmbătă, în proba masculină de 50 de kilometri mass start clasic, şi echipajul masculin de bob două persoane, alcătuit din Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha şi Florin Cezar Crăciun, care sâmbătă va lua startul în manşele 1 şi 2, iar în ultima zi a întrecerilor va evolua în manşele finale.


Sursa : mediafax.ro
475.41 kb