Stiri

25 Februarie 2018
Armistiţiu umanitar în Siria pentru 30 de zile, cerut de ONU

Armistiţiu umanitar în Siria pentru 30 de zile, cerut de ONU

Consiliul de Securitate al Naţiunilor Unite a adoptat sâmbătă seară, în unanimitate, o rezoluţie prin care cere instituirea unui armistiţiu umanitar în Siria cu durata de 30 de zile, informează cotidianul The Washington Post.

Sursa: mediafax.ro

12:54h18 Octombrie 2017

Un jucător din NBA a fost bătut la antrenament şi a ajuns la spital

Un jucător din NBA a fost bătut la antrenament şi a ajuns la spital

Chicago Bulls, una dintre cele mai frumoase echipe din istoria NBA, traversează o perioadă dificilă. Echipa pare foarte slabă în acest sezon, iar vestiarul stă pe un butoi cu pulbere. Nikola Mirotic a fost spitalizat marţi, după o altercaţie la antrenament cu coechipierul Bobby Portis.

Jucătorul spaniol ajuns la Chicago Bulls în 2014 de la Real Madrid a fost lovit cu pumnul în faţă, astfel că s-a ales cu o fractură de maxilar. După ce a fost primit ”corecţia”, Mirotic a rămas câteva minute la pământ, fiind transportat apoi imediat la spital. El va absenta, astfel, cel puţin 2 luni de pe teren şi n-ar fi exclus să sufere şi o intervenţie chirurgicală.

Bătăuşul Bobby Portis va fi probabil sacţionat financiar, mass-media de peste Ocean speculând faptul că s-ar putea ajunge chiar până la îndepărtarea jucătorului din lot.


Sursa : mediafax.ro
473.88 kb